De voortgezette Gereformeerde Kerken in Nederland hebben het initiatief genomen om een gezamenlijk gebedsuur te organiseren.

Op D.V. woensdag 3 juni 2020  van 19.00- 20.00 u in GKV Frieschepalen

" daarom zal iedere heilige tot U bidden, ten tijde dat U Zich laat vinden" (Ps.32:6a)

Een landelijke gebedsdag is er al geweest, jaarlijks vindt er in onze kerken een bid- en dankuur voor gewas en arbeid plaats, maar nu de Coronacrisis voortduurt en zoveel impact heeft; nu het steeds duidelijker wordt, dat de gevolgen van deze pandemie voor de wereld, ons land, de kerken en gezinnen grote gevolgen zal hebben, hebben de voortgezette Gereformeerde Kerken in Nederland het initiatief genomen om een gezamenlijk gebedsuur te organiseren.

Voorgangers van andere kerkgenootschappen hebben zich hier bij aangesloten. Dit oecumenisch gebedsuur met een tiental medewerkenden, zal zo de Here wil, live uitgezonden worden op woensdag 3 juni 2020 vanuit de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te Frieschepalen. 

Het zal via YouTube ((www.gkvfrieschepalen.nl/gebedsavond) te zien en te volgen zijn van 19.00-20.00 uur. Via Kerkdienstgemist.nl ( GKV Frieschepalen) is het gebedsuur op dat moment ook  live te beluisteren en daar kan het tevens later worden teruggeluisterd.  Voor de actuele links en de invulling van de avond zie: vgkn.nl of de website van de eigen kerk. 

Gezamenlijk gebed, want in deze crisis hebben wij elkaar, maar bovenal onze Hemelse Vader nodig. Voor Hem geldt geen afstand houden, wij mogen juist heel dicht tot Hem naderen. Hij neigt Zijn oor tot ons en daarom willen wij Hem aanroepen. Ons voor Hem verootmoedigen, Hem vragen om Zijn hulp, Zijn troost en zegen.

Graag nodigen wij u en jullie allemaal uit om mee te doen.

 

Nieuws

Kort verslag van de openingszitting van de synode van Noordwolde (2024-2025) van de (voortgezette) Gereformeerde Kerken in Nederland, te Noordwolde op zaterdag 6 april 2024

Lees meer...

Agenda voor de openingszitting van de Synode van Noordwolde van de vGKN op zaterdag 6 april 2024, om 9.30 uur

Lees meer...